Let me take you on a trip - Around the world and back - And you won't have to move - You just sit still - Now let your mind do the walking - And let my writing do the talking - Let me show you the world in my eyes! ;-)

Monday, May 28, 2007

The Soundtrack of Our Lives på MIDI Festival 2007

Her en ettermiddag mot slutten av årets mai-ferie (jeg hadde jo aldeles ikke slik - men, det fleste kineserne hadde som sedvanlig 7 dager med fri for å feire arbeidernes dag) fikk jeg med meg Jason fra jobben, og omsider dratt avgårde til årets MIDI-festival.

Dette er så nært man kommer vaskekte rockefestival i Kina. ...med masser av fans som kommer langveifra - fra alle landsdeler - for å sove i telt, og høre musikk og drikke øl, og ellers gjøre omtrent slik man gjør på festival.

Med den noe miserable opplevelsen på Beijing Pop-festival trekvart år tidligere, var jeg litt småskeptisk til hvordan det hele skulle arte seg.

...og, det var aldeles ikke verst!

Ved siden av en skikkelig kørkafeil med ikke-kompetent øltappepersonell, var nok egen mangel på evne til å få prioritert opp flere dager til musikk-festival den største skuffelsen.

...for, med bare en kveld gikk jeg glipp av mange lokale helter, inkludert mine kinesiske punk-favoritter RWF, samt Crüxshadows, og ikke minst El Caco fra Lillestrøm! Så dumt! ...men, slik ble det bare!

Derimot fikk jeg med meg en halv konsert med det kinesiske megastjernepunkbandet AK-47 - samt en ganske så morsom konsert med The Soundtrack of Our Lives. ...tror jeg så TSOOL to ganger på få uker - på Arvika og Öya - i 2004 eller 2005 - og har ikke hørt så mye på dem siden. Men, gøy var det denne gangen også!

...nå skal det sies at det kanskje kunne ha vært enda bedre om arrangørene ikke hadde kjørt heftige spot-lights vinklet midt i trynet på publikum, og dessuten unngått den kamerafilmarbinnretningen som konstant var heldekkende foran en ellers ganske så glitrende vokalist i puncho.

Kommer tilbake sterkere til neste år!(klikk en eller to ganger for å få kontroll over denne flash-dingsen fra picasa. ...alternativt er direktelink til bildene her)

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home